Post by chililawarquo on Feb 9, 2022 7:40:40 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho peněz ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Food Truck Chef™ Cooking Games নৈমিত্তিক tjpt
Zábavná a zábavná hra. Zabaví vás, když už nemáte moc co dělat. Úrovně jsou snadné a nezaberou vám moc času.
Grafika a hratelnost bezvadná, jen mi u těchto her vadí hraní ba čas.
zklamaný....Tuto hru jsem hrál už dlouhou dobu na mnoha různých zařízeních. Právě jsem si však koupil nejnovější restauraci a balíček drahokamů, pak jsem možná 4 dny nehrál a z nějakého důvodu se hra už vůbec neotevírá. Zkoušel jsem to mnohokrát otevřít, ale pořád se to zavírá, aniž by se to vlastně otevřelo. Tohle jsem ještě nikdy nezažil, aby se text hodil tak blízko k dokončení a dokončení všech restaurací!!
Vydělat drahokamy trvá tak dlouho. Jsem na 3. úrovni, kde se nemůžete dostat přes fázi, pokud nezískáte 3 hvězdičky. Nemohl jsem se posunout dál, protože nemám žádné drahokamy. Hrál jsem na stejné scéně již asi 20x a myslím, že jsem již dosáhl maximálního skóre bez upgradů, což znamená, že upgrade je nezbytný pro dosažení 3 hvězdiček. Konečně se mi podařilo vydělat dost drahokamů na upgrade, ale když jsem to udělal, moje skóre STÁLE nestačilo na získání 3 hvězdiček! Takže předpokládám, že musím znovu upgradovat, což znamená více čekání na Party Bus. Jsem blízko k odinstalaci této hry. Trávím příliš mnoho času čekáním na získání drahokamů, které nemohu hrát rovnou.
Mám problémy s funkcí denních questů, vždy se objeví zpráva „již brzy“. Musí existovat lepší způsoby, jak vydělat drahokamy, které není kupováním. Mnohokrát, poté, co se můj párty autobus vrátil, aktualizované č. drahokamů se neobjeví..což je velmi frustrující.
Máte příliš mnoho reklam na základní grafiku, vaše jedna reklama na Spotify nezmizí. Čekal jsem až 5 minut s pravidelným skvělým signálem, zkusil jsem čekat 5 minut se skvělým wifi - není to moje připojení. Musím se dostat z aplikace a vrátit se zpátky dovnitř. Zpočátku bez ohledu na její reklamy. Byl jsem však na úrovni 16, když se mi po 8 úrovních objevila stejná přesně stejná reklama spotify. Tak jsem hru smazal.
Rip-Off Cooking Fever, navíc hrozné grafiky
Hra se velmi snadno používá, rozumí a učí se upgrady a navíc je zábavná.
MILUJU hru. Ale bylo tu několik pokusů, kdy jsem se pokusil získat více drahokamů pomocí jedné z mnoha nabídek, kde si stáhnete hru a budete hrát do určité úrovně, ale nikdy jsem své drahokamy neobdržel. Myslím, že by se mohlo hodně zlepšit, kdyby existoval způsob, jak by hráči mohli získávat drahokamy častěji. Jinak TO MILUJU!
Co se stalo s nákladním autobusem? Předtím používá peníze na nákup drahokamů. Nyní budete muset čekat na další reklamu dvě hodiny (jako kdyby byla reklama celou dobu) Tak smutné
celkově je hra zábavná, ale vyskakovací marketing na utrácení peněz ve hře a reklamy prostě znepokojují. ne tak krátkozraký přátelský.
Typická hra na kuchaře s některými závadami, které se neřeší. Ze začátku mě hra bavila. Základem je fajn, roztomilá grafika, pěkné možnosti restaurace. Musíte utratit spoustu mincí, abyste vylepšili interiérové a exteriérové předměty, abyste získali hvězdy, které pak utratíte, abyste získali více hvězdiček za vylepšení. Moje drahokamy zmizí, když se snažíte sbírat nové drahokamy nebo upgradovat, vyskočí reklama na NÁKUP drahokamů. Žádné nové čtvrti už měsíce nebyly. Můžete utratit více za vítězství ve výzvách, než za odměnu. Příjemné závady b4.🤷
Žádné reklamy. Žádné závady. Žádné chyby na hře. Špatné věci.... Mám hlad Těstoviny jsou moje oblíbené jídlo
Hra je dobrá, ale nesnáším skutečnost, že je téměř nemožné postupovat bez utrácení peněz. Potřebujete drahokamy jen k vylepšení vaší kuchyně? Opravdu? odinstalování!
Tuto hru mám roky. Předtím jsem to dobře zhodnotil, ale mám pocit, že se to s každou aktualizací zhoršuje. Upgradujete předmět, musíte počkat asi 30 minut, abyste jej mohli použít nebo zaplatit další drahokamy. Drahokamy mizí. Jste nuceni jej aktualizovat, abyste mohli hrát. Neustálé reklamy, kdykoli hrajete. Zážitek není tak příjemný jako tenkrát. Kdykoli otevřete hru, reklamy na mince a drahokamy jsou po celé vaší obrazovce. Čas smazat a jít dál.
Hra je dobrá, miluji ji, baví mě, ale je tu pár problémů, na kterých musíte pracovat další skvosty, když nemůžu ani poslat party bus pryč, musím se podívat na video, ale to video nejde ani sledovat, už mě to pár dní štve, nemůžu poslat party bus pryč, prosím, udělej něco kromě těchto dvou problémů mě to baví
Hra samotná je zábavná... ale silné spoléhání na drahokamy ji zabíjí. Ne každý má na tuto praxi peníze nebo trpělivost. Odstraňujete loajální platící zákazníky tím, že neodměňujete dlouhodobé investice. Můžete vydělat peníze na dobré hře, která poskytuje bezplatné drahokamy. Existují hry, které to dělají dobře! Pokud je vaše hra SpongeBob jen kopií této hry, včetně mechaniky drahokamů, nebude mít cenu hrát déle než jeden den. Využijte prosím tuto příležitost k vylepšení své nové hry!
Stále se snažím kliknout na tlačítko přehrávání, abych se skutečně dostal do hry... 2x odinstalováno/nainstalováno a stále jsem se nedostal ani přes obrazovku tlačítka PLAY. Něco o nemožnosti získat zdroje nebo něco podobného... Strike 2, jste mimo...nechcete dát třetí šanci k bombardování.
Proč měnit způsoby, jak získat drahokamy z cateringového autobusu; přešel z používání peněz vydělaných ve hře za 5 drahokamů po třech hodinách na pouhé 2 drahokamy po 2 hodinách po zhlédnutí videa? 1 drahokam zdarma z pravého horního rohu obrazovky; má teď počítadlo časového limitu?? Vědět, že upgradování kuchyňských strojů vyžaduje spoustu drahokamů. Již jsem otevřel více než polovinu míst. Normálně nehraju hry s food trucky, ale až donedávna mě tato hra zajímala. Hry mají být zábavné a zábavné. Opravte plz.
Několik měsíců jsem nehrál. Pak jsem to znovu nainstaloval a připojil k mému id google play, ale moje předchozí hra byla ztracena a jsem zpět z úrovně 1. Bylo to tak znepokojivé, protože jsem již na vyšší úrovni. Chystám se to odinstalovat a dám pouze 1 hvězdičku. Pokud se tento problém podaří vyřešit, dám 5 hvězdiček a zahraji si tuto hru znovu.
Dobrá hra, ale snižuje množství vynucených reklam. Na každé úrovni potřebuji sledovat 30sekundovou reklamu. Po prvním kole je to pomalá a nudná hra, pokud za ni nejste připraveni utrácet peníze. Zábavné, ale hned budu instalovat, protože to stojí za to.
Dal bych 5, ale podpora mě ztratila. Hra je na chvíli dostatečně zábavná, i když jsem utratil nějaké peníze. Ztratili mě však ve své bezplatné sekci drahokamů, kde si stahujete další hry, dosahujete cílů a mají být za hru odměňovány drahokamy. Neobtěžuj se. I když dosáhnete cílů podle jejich pravidel, odměnu nezískáte a podpora je zbytečná.
Food Truck Chef™ Cooking Games Εύκολα ywwj
Velmi zklamaný. Opravdu jsem si hru užil, až do dneška, kdy se nenačetla, jen neustále říkalo 'načítání'. Zkoušel jsem všechno, abych to znovu rozjel. Nakonec jsem musel aplikaci odinstalovat a znovu stáhnout. Ztratil jsem veškerý svůj pokrok a jsem zpět na začátku. Nezaujatý!!
vzal peníze a nedostal své drahokamy..... Poslal jsem jim e-maily a pokusil jsem se je kontaktovat, ale žádná odpověď a žádná náhrada. hra také hodně zamrzí. neztrácejte čas. je to zábavné, ale nestojí to za tu bolest hlavy. NEDÁVEJTE JIM PENÍZE. existují spolehlivější hry, které jsou stejně návykové
Endless Fables 2: Frozen Path ایڈونچر xdl
uvnitř hry je obrazovka černá a nelze ji hrát. vnější strana hry snadno a rychle zamrzne. Začalo to přidáním vánoční výzdoby. před tím bylo fajn. Po vyzkoušení vaší rady jsem hru právě odinstaloval a znovu nainstaloval. nefunguje to v obou směrech. takže teď je můj tablet nadobro pryč. Na mém telefonu to funguje dobře, ale na tabletu vůbec. Černá obrazovka.
Nemůžeš nám dát drahokamy zdarma každý den? Je to nudné! Vyžaduje aktualizaci! Nemocný 🤧
Neinstalujte tuto hru! Začalo to dobře, ale pak se to dostalo tam, kde to bylo nehratelné a teď to nefunguje vůbec. Neopravili žádné chyby a ve hře jsou stále Vánoce. Téměř to opustili. Stěžujte si a vše, co říkají, je přeinstalovat, což nic nedělá. POS! Byl jsem hodně vysoko a nakonec jsem to dnes musel smazat ze svých zařízení.
Tak smutné, když jsem se naposledy odhlásil ze své hry.. A pak se přihlásím zpět..všechny moje zakoupené položky jsou pryč a vrátily se na úroveň 1 😫😫😫😫 Koupil jsem položky přes online debet a všechny moje drahokamy jsou pryč .. Tak frustrovaný!! teď nemůžu ani otevřít tuto aplikaci, její načítání se neustále načítá a zobrazuje pouze (99%).. Tak jak to mám asi dělat? Odinstalovat a znovu nainstalovat?!! Nechci začínat všechny úrovně, které jsem hrál, je to tááák těžké!!
Tato hra se mi velmi líbí, je velmi atraktivní Tuto hru jsem začal hrát v roce 2019, tehdy tato hra nemá mnoho funkcí, ale nyní se mnoho věcí mění. Tato hra je úžasná, myslím, že by si ji měl jednou vyzkoušet každý
Pokaždé, když jdu naložit jeden z náklaďáků, abych buď upgradoval, nebo hrál úroveň, hra mě vykopne. Opravte prosím tento problém. Chybí mi hraní této hry, je to jedna z mých oblíbených. Už jsem to všechno udělal a stále se mi nenačte žádná taška, jakmile kliknu na některý z náklaďáků a hra se vypne.
Nejprve jsem tuto hru rád hrál, teď ji nesnáším. Příliš těžké získat drahokamy a já jsem dokončil úrovně a upgradoval všechny své předměty, ale když přijde karnevalová výzva, nemám žádné vylepšení a musím vše upgradovat znovu, pokud chci výzvu dokončit. Čas odinstalovat a najít novou hru.
Hra je zábavná na prvních pár úrovních, ale je to naprosto hromada peněz, bez placení nemůžete postupovat! Často narážíš do zdi! Hra při hraní a přijímání odměn hodně zamrzá a pokulhává! Je příliš těžké vydělat drahokamy, díky čemuž je hra nudná, protože je potřebujete k upgradu čehokoli a dají vám pouze jeden drahokam za sledování 30 až 45 sekundové reklamy, ale na vylepšení čehokoli potřebujete alespoň pět, takže se musíte dívat alespoň 10 reklam jen pro upgrade čehokoli a pokrok!
Skvělá hra. Super návykové. Nikdy se nenudí. Budete si chvíli hrát. Nenutí vás nic kupovat.
No, hra byla hodně zábavná, dokud jsem se nevrátil na hlavní stránku a objevila se dívka, která mi řekla o způsobu, jak vydělat drahokamy. Je to návod, který mi říká, abych klepnul na ikonu kuchařského klobouku, ale ikona je začerněná. Nic na obrazovce nereaguje, protože to chce, abych klepnul na tuto konkrétní věc, ale nemůžu. Takže už jsem nemohl hrát.
Food Truck Chef™ Cooking Games নৈমিত্তিক tjpt
Včera jsem upgradoval hru a stále padá. Nehrál jsem několik hodin. Je něco špatně?? Aktualizace: Skvělá pomoc od týmu. Moje hra je plně obnovena.
Je to supe
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games wbue