Post by chililawarquo on Feb 9, 2022 7:31:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód mnoho bodů ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
miluji tuto aplikaci! Nová aktualizace 😦. Downgrade grafiky jen způsobí, že moje S8, která už byla stabilní, vypadají mizerněji. První velikost se zdá větší a je snazší jíst světelné tyče, když máte nejmenší velikost, než tomu bylo předtím. ai bylo lepší b4, dost na to, abych byl frustrovaný, když jsem prohrál, ale někdy jsem mohl vyhrát, teď vyhrávám příliš snadno. také v bitevním režimu a pokud se vy a 1 počítačový hráč dostanete na úroveň 19, hra pokračuje 4ever a začne se kazit. a stále žádná pauza v menu!?? stále velmi zábavná hra!
dodry
Nedá se hrát📴🚔kuličky tý hře na mě přijeli poldové 😳😡prejnk
Super zábavná hra na zkrácení času, ale nemůžete hrát ani 30 sekund, aniž by se objevilo přidání.
Hra je docela zábavná a v pořádku, ale každou minutu se objevují reklamy. Kolo trvá 2 minuty a zastaví vás uprostřed hry, abyste dostali reklamu.
Kam se poděla možnost hrát si s ostatními s Bluetooth?
Nadměrné množství reklam, neumožňuje offline hraní. Poskytuje možnost opakovaného sledování reklamy a při odmítnutí reklamu přesto zobrazí. Vývojáři se rozhodli inzerovat mapy (což je v pořádku), ale původní mapa je jediná zábavná (podle mého názoru), přesto by zde měla být možnost vybrat si kteroukoli ze tří map. Výpočet nejvyšších skóre je zmatený, moje nejvyšší skóre se dostalo na 98,5 % a nikdy se nezvýšilo, několikrát jsem dosáhl mnohem vyššího skóre. Je potřeba mnoho oprav, ale celkově stále použitelné. Dobrá hra.
Udělal jsem chybu, že jsem nekoupil žádné reklamy. Nyní jsou reklamy zpět a když kliknu na obnovit nákupy, hra zamrzne.
Discover the smooth drawing experience of Paper.io now in 3D! Create your zone, avoid others ... Vyžaduje Android. 4.4 a vyšší. Hodnocení obsahu ... Hole.io.
Reklama je před každou hrou, v "poločase" uprostřed každé hry a po jejím skončení... je to přehnané a ničí hru. Nestojí to za to
Hole.io 街機 unns
Hole.io 街機 unns
Máme zde nejlepší aplikace a hry pro iPhone, iPad, Apple TV a Mac. ... Fortnite; Helix Jump; Rise Up; PUBG Mobile; Hole.io; Love Balls
Líbí se mi tahle hra je dobrá
Skvělý čas po odstranění reklam
Mnoho reklam a měl jsem to rád, ale je to prostě hrozný způsob, jak vydělat peníze
Hole.io 街機 unns
Dobrá hra doporučuji všem proto dávám 5 hvězdiček
Když sežeru lidi je před mim domem FBI díky moc
Pro mě zábavné a zábavné a náročné
Taková škoda.. Bývalo to skvělé, ale ten poločas to úplně zničil! Tolik reklam, že je nyní nelze přehrát!
Zabiják dobrého času. Spousta reklam, pokud nemáte amazon prime. Pokud chcete malé výhody, musíte sledovat více reklam i uprostřed hry. Velmi snadné vyhrát, protože věřím, že je to jen špatná AI, takže to není ani v nejmenším výzva.
Hole.io 街機 unns
Je to dobrá výplň času. Obvykle hraji mezi třídami. Hodnotil bych 4 hvězdičkami, ale hra nezaznamenává, že hraji několik dní, když jeden ze vzhledů vyžaduje, abych každý den „hrál znovu zítra“. Což já dělám. Ale pořád nemám kůži. Taky jsem hrál 7 dní v řadě a taky nemám ten skin.
Přidejte časově neomezený režim
Dává možnost použít reklamy ke zvýšení bodového zisku a poté vás nutí je přesto sledovat. 3 reklamy na 2minutový zápas jsou povinné. Odpadky
Je to super hra všem doporučuji stáhnout.
Hole.io – online hra zdarma
Hole.io Arkadne igre qwt
Původně dal 5 hvězdiček. Snížení na 1, protože zákaznická podpora neexistuje. Zkoušel jsem "obnovit nákup", abych odstranil reklamy, protože mám nový telefon, ale když kliknu na tlačítko, přejdu do nekonečného čekání. Zkusil jsem kontaktovat podporu téměř před měsícem a ani odpověď
Hrajete jen proti botům.
Je to kokotina
Zpočátku jsem si hru náramně užíval a byl jsem příjemně překvapen, když byla přidána nová mapa, ale pak jsem zjistil, že původní mapa byla poté chybná, takže jste mohli vidět pouze věci, které můžete jíst, a ostatní hráče, což se domnívám, way je dobrá věc, zkoušel jsem změnit nastavení grafiky ve hře, několikrát restartoval telefon, ale zdálo se, že žádný z nich situaci nenapravil, pokud je to opraveno, zvýším své hodnocení a viděl jsem mnoho recenzí zmiňujících ostatní mapy dostupné pro iPhone, potřebují dohnat Android, a souhlasím s myšlenkou režimu, který vám umožní sníst vše, co je na dohled.
Hra byla úžasná, jedna z mých nejoblíbenějších, ale já jsem se stal tak chamtivý, že se v polovině zastavili na "poločas", což je vždy reklama, jestli jste se rozhodli získat odměnu nebo ne, je na vás. DVOUMINUTOVÁ KOLA- ROZDĚLENÍ NA DVĚ POLOVINY
Super hra její obsah je velmi rozsáhlý (třeba hodně map) je hodně graficky vymazlená někdy se vám třeba bugne skin ale na to je spíše 10procentní šance (třeba u zombíka bugne ta díra do které ty věci padají) takže rozhodně doporučuji stáhnout (byl bych rád kdyby jste pojmenovali ve hře voodoo něco) to něco myslím třeba vaši přezdívku. Takže klikej na tlačítko nainstalovat nebo nainstalovat
Tato hra bývala zábavná, ale nyní jsou jí pouze reklamy. Obnovení nákupů již nefunguje. Jsem rád, že jsem něco zaplatil a nefunguje to.
Dobrá hra . Doporučuji
je to docela zábavné. Dobrá hra na zabíjení času, pouze 2 stížnosti, 1 druh přání, bylo to obtížnější, málokdy se přiblížím k prohře. 2 je problém s výzvou, kdy se dosažení vaší maximální velikosti nepočítá, ale musíte to udělat 3krát, abyste odemkli skin. Aktualizace: nyní implementovali poločasy, kdy zastavují hru, abyste mohli sledovat reklamu. Nevadilo mi je mít na konci hry. Ale teď jsou dotěrní
Touchgrind BMX Спортни ula
Tato hra je dechberoucí a mám ji rád, ale hlavní problém je viset. Tato hra visí příliš příliš příliš mnoho. Jsem velmi naštvaný.
Plno reklam.
Super ale po chvíli omrzí 😓
nemůžu to stáhnout užnatom jsem a hodinu nejde to Píčov chtěl bych ani mi to někdo vysvětlil nejlepe vývojář
Hrál jsem tuto hru, když poprvé vyšla. Znovu jsem to načetl a pár minut hrál. Doslova více reklam než hratelnosti. Reklamy, když začnete, reklamy, když skončíte, reklamy jedna minuta až dvě minuty.
Hra je zábavná, dá se vychytat na rychlou hru nebo 2. V poslední době se mi sice objevily nějaké špatné grafické závady, podobné těm s chybějícími texturami, ale když se hra spustí, začnou blikat (silnice a chodníky ) a v průběhu hry se to zhoršuje. Odinstalace a přeinstalace aplikace to nevyřešila a způsobila ztrátu pokroku.
Furt se to seka a prome za me to je docel dobry ale nejsem zadny anglictinar takze jsem tomu moc nerozumel takze (polo) =5z10 XDDDDDDDDD
Hrozné s reklamami. Už nemůžu hrát celé 2minutové kolo v klidu, protože jako. Až bude opraveno, začnu hrát znovu, ale nyní odinstaluji. Kdybych chtěl sledovat reklamy, našel bych aplikaci, která mi alespoň zaplatí za jejich sledování.
I když je hra skvělá a to vše, už příliš dlouho jsem čekal, až se aktualizuje a bude mít několik světů, jako je verze pro iPhone. Pokud jej aktualizujete na oniPhone, budete moci jej aktualizovat na Androidu během několika příštích dnů, nikoli několika měsíců. Také tornado.io ještě nevyšlo na Androidu a to mě také rozčiluje. Zpřístupněte prosím své hry všem uživatelům, nejen uživatelům iPhonů.
Tato hra je opravdu zábavná! Miluji všechny roztomilé skiny a mody jsou skvělé a není tam tolik reklam, mám však 1 žádost. Vzhledem k tomu, že existují pouze 3 mody, můžete přidat další? Pokud byste to udělali, byla by hra ještě lepší!
Nemůžu se dostat do hry. Píše to "hole.io se neustále dostává ven" nebo něco podobného, takže tomu dávám 3 hvězdičky, protože jsem to hrál předtím a je to v pořádku, ale stále mě to nepustí do hry:|
je to ta nejlepší hra na světě 👍👍👌👌