Post by chililawarquo on Feb 9, 2022 7:22:34 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za vdor ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Zakoooon
Še nikoli nisem igral takšne igre, preden je bila super!!!!! 1 bilijon % priporoča
Povej mi, zakaj ta igra ne deluje. Mislim, da sem to prenesel včeraj in ne deluje, ko vstopim, samo prikaže zaslon in nič več, prosim, popravite to.
To je zelo drugačna igra in videl sem veliko slabih predelav te igre različnih razvijalcev. Vsekakor ni bilo tisto, kar sem pričakoval, naj povem, a vseeno se mi zdi, da bi lahko bilo več, če veste, kaj mislim. DWTD igram že več kot tri leta, jaz in moj brat sva ga veliko igrala. Nadaljujte s posodobitvami, vem, da je ta igra lahko boljša. Hvala vam.
Igra je pravzaprav dobra, če izklopite nagibne igre. Čeprav lahko prenesem nevideo oglase, ko se igra konča, in bom celo toleriral video oglase za spletne igre, saj strežniki stanejo za delovanje, absolutno ne bom toleriral VIDEO OGLAŠEV V ENEGA IGRAVALCA IN KAKRŠNIH koli oglasov PRED ZMANJ JE ŽIVLJENJ.
Popolnoma razumem oglase za brezplačne igre in to ni tisto, zaradi česar sem TAKOJ odstranil to igro. Dejstvo je, da se je to zgodilo med mini igrami. Bolj razumem bi bil, če bi bilo to po porazu ali pred začetkom, a ravno na sredini me moti in me vzame iz igre.
Ocenil bi ji 5 zvezdic, vendar se mi zdi, da bi vam igra lahko ponudila SOOOOO veliko več stvari za početi, ko prvič začnete. Igrate lahko 4 ali 5 iger. In potem postane dolgočasno, tako da ne igraš in če ne igraš, potem se ne dvigneš :/
prosim, ne prenesite te igre... zdi se privlačna, vendar zelo težka, saj ne more niti enkrat dokončati nobenega izziva. čas, ki ga dajo za dokončanje, je zelo krajši in tudi navodila niso jasna in zelo hitro izginejo.
To je zelo lepo, vendar ste ves čas v nevarnosti, zato ne počnite ničesar brez razmišljanja, vendar ne pozabite, da morate biti tudi hitri.
Bedno toliko razglasi je, da ne moreš igrati
preveč oglasov. to igro sem že prenesel in je bila boljša, ker ni imela preveč motečih oglasov.
Kot otrok sem rad igral to igro in igra jo je res zabavno in ti pokaže veliko načinov, kako ne biti neumen in umreti
Kul igra
Ta igra vrača toliko nostalgije, ker bi igral že daleč nazaj. Približno, ko sem bil star 5 ali 6 let. Kakorkoli že, ta igra je neverjetna in obožujem gore
To vrača stare spomine, ki sem jih pozabil, ko sem postajal vedno starejši, lahko bi rekel, da mi je všeč, le malo zaostaja pri zagonu igre, vendar je vse ostalo normalno in popolno, obožujem to igro in jo še vedno obožujem ,priporočam, da jo čim prej prenesete,je celo igra brez povezave, tako da lahko igrate povsod in kadar koli, priporočam vsem, da prenesete to,5 se začne popolna igra
Dobra juha
Ful kul
Ful bedno je ker morš skos gledat reklame
Dumb Ways to Die Boshqalar sct
večerja je zabavna za igranje, 100% priporočam!
Ta aplikacija niti ne deluje. Včasih je bila ena mojih najljubših iger. Aplikacija se zruši vsakič, ko vstopim v aplikacijo. Ne vem, kaj se je zgodilo.
Preveč nadležnih oglasov. Zelo moteče je tudi, ko kliknem "Play" in me igra vpraša "Practice or Play?".
Oglasi, oglasi, oglasi. To sem igral pred nekaj leti in mi je bilo všeč. Pogosti oglasi ga pokvarijo. In oglas za igro je nemogoče zapreti, dokler se ne zažene. Po nekaj minutah sem ga odstranil.
Death Park 2: Horror Clown Adventure jccs
Je še kar uredu
Vedno zaostaja in večino časa je zaslon črn
Ta igra je dobra, a čez nekaj časa je nekako dolgočasna... Kot sem rekel, je dobra, ampak stvar s točkami postane draga, še zadnja stvar... komaj lahko prebereš navodila, ker imaš komaj dovolj časa
Dumb Ways to Die Thông thường wvyw
Mislim, da je ta igra odličen vir zabave za otroke do približno 12 let. Odlična je za doma, vožnjo z avtomobilom itd.
Zelo zabavna igra. Ne bi priporočal za otroke, mlajše od 5 let (v nasprotnem primeru bi jih to lahko duševno brazgotinilo), razen tega pa vsekakor priporočam! Uredi: Všeč mi je tudi čista grafika in ta igra vsekakor ustreza mojim standardom.
Človek, spomnim se, ko je ta igra prvič izšla, takrat sem v njej resnično užival. Mislil sem, da ga bom ponovno prenesel, vendar je le poln oglasov. Lahko rečete, da jih zanima samo denar in ne izkušnje.
Nekatere naloge so težke nekatere pa lahke😃
Včasih sem oboževal to igro, vendar jo oglasi sredi igre preprosto uničijo. Ne bom ga kupil, če me bodo tako poskušali prepričati, da to storim. Kakšna sramota.
To igro so popolnoma uničili. Popolnoma pogrešam igro og brez oglasov in kup prilagajanja znakov. Zakaj si moral uničiti to igro!
Lepo umreti
To je dobra igra, vendar ima preveč oglasov, vendar je videti zabavna igra. Upam, da boste uživali v tej igri in da ne boste zaostajali, ko to igram jaz. Upam, da boste uživali
Dumb Ways to Die Casual syr
Res slabo igranje, tako enostavno izgubiti. Razen če veliko igrate igro, da se naučite vsake mini igre. Preveč oglasov, po 3 življenjih boste gledali 15+ sekundni oglas. Vsa 3 življenja lahko izgubite v 20-30 sekundah, če ne poznate mini igre. 30 sekund igranja za 15 sekund oglasov. Ne splača
Dobra igra
Zelo kul je😎
Prisilni oglasi se pojavljajo waaaaaaaaaa, da pogosto in popolnoma motijo igranje. Če ne opravite nakupa, da se znebite oglasov, boste upravičeno več časa porabili za gledanje oglasov kot za igranje igre. Igra se mi je zdela zabavna in zabavna. Vendar bom še vedno odstranil zaradi nore količine vsiljenih oglasov.
Ali lahko vsaj poveš, kaj bi moral narediti? Navodila za stopnje so nejasna. Povejo vam cilj, vendar nikoli, kako ga doseči. Kako se sploh izognete netopirju? Tako frustrirajoče! Ok, uradno sem odnehal. Kje je gumb nič zvezdice?
Najboljša aplikacija ever se ne pozna te aplikacije ne ves kaj je svet aplikacija
Glede na to, da vsaka igra zahteva kratek čas in vam za vsako igro prikažejo oglas, ki je veliko daljši od časa, ki ste ga igrali. Tako nadležno. Preveč oglasov.
TA IGRA MI JE ZELO VŠEČ KER KO MI JE DODGAČAN IGRAM TO IN TO IGRO IGRAM ENO LETO MORDA JE 2 ALI 3 NE VEM HVALA TI NEUMNI NAČINI UMRETI RES MI LAHKO POLEČAŠ DAN IN DAN JE MOJ RESNIČNO ME VIDIJO, KAKO IGRAM DUMB WAYS TO DIE IN JE TAKO, DA JE V REDU, ČE JE LOGGING upam, da boste imeli 2345 te igre
Dejanske igre igranja je zelo dober, vendar te reklame tako resnična katastrofa, saj je popolnoma enotna igra
Kull
Ni slabo, ampak hitro postane dolgočasno. Vedno znova ista stvar. Naveličaš se tega. Animacije so pa lepe