Post by chililawarquo on Feb 9, 2022 7:37:41 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģeneratora resurss ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Kāpēc mans tālrunis tik ļoti uzkaras notikuma gadījumā? Uzlīmes spēle nenāk. Man patīk spēle, tāpēc man joprojām ir pacietība. Lūdzu, dariet kaut ko.
jaunajs atjaunojums ir sudiks jo nevar ieladet čitotu tas ir stulbi un limeni ir gruti stulbs atjauninajums
Spēle ir jautra, līdz tā kļūst tik sarežģīta, ka būtībā jums ir jāiegādājas ceļš uz priekšu. Divas zvaigznes, jo tas ir jautri, bet klaja uzbrukums manam maciņam ir plēsonīgs. Esmu sasniedzis 60. līmeni, bet es vairs nespēlēšu.
Man nepatīk
Ši spele galīgi joks forša
Vēl neesmu spēlējusi
Par gudrību nav runas
Homescapes Nezahtjevne igre hgsk
Vispopulārākās spēles - Microsoft Store
Nevaru atjaunot progresu pēc ierīces nomaiņas. Savienoja to ar Facebook un Google kontu, bet neizdevās. Lūdzu, palīdziet.
ņoti forša
Es kļūstu ļoti aizkaitināts, ka ik pēc divām dienām man ir jāatjaunina šī spēle! Man patiešām patika spēlēt spēli. Taču pēdējā laikā līmeni ir bijis tik grūti iziet. Un diemžēl manai komandai šķiet, ka pietrūkst KOMANDAS PIEPŪLES! Un, lai neteiktu vairāk, palīdzot dzīvībai.
Mājokļu mod apk (neierobežotas zvaigznes) v4.0.2
jautri, taču ir nepieciešams ilgs laiks, lai nokļūtu jaunās telpās, un tas rada vilšanos, kad mūžs beidzas, jo nevarat turpināt spēlēt
Šīs spēles atinstalēšana, jo līmeņi kļūst ļoti grūti un līmeni nav iespējams pārvarēt. Tas ir skumji, jo es to spēlēju 5 gadus.
Viens no labākajiem žanrā, nedaudz mazāk foršs nekā Gardenscapes. Ar piepūli jūs joprojām varat progresēt stāstā, taču ir nepieciešama veiksmes grupa. Un aizmirstiet par labiem rezultātiem spēļu izaicinājumos. Ja neziedojat/nepērkat papildu jaudas, jūs esat lemts izkļūt no konkurences pret ziedotājiem. Pat ja spēlē pavadāt daudzas stundas. Bet, kā es saku, progresēšana strijā ir iespējama. Tikai lēnāk. 😐
Tā ir lieliska un viegli spēlējama spēle. Jums tas patīk, jo īpaši māja, kas izskatās tik skaista, kad esat pabeidzis iegādāties preces tās istabās. Man patīk 💕 šī spēle.
Homescapes Įprastos temos ikhr
Alien Creeps TD Стратегии lbkf
Lieliska un izcili izveidota, man patīk šī spēle. Vienīgā problēma, kas man ir, ir dažas kustības, kas dotas grūtajiem līmeņiem, kā arī piecas dzīvības
Vispopulārākās; Spēles; PC datorā; Simulācija. Rezultāti (1–179 no 992) ... Grand Tanks: Tiešsaistes Šāvēja Spēle. Bezmaksas ... Homescapes. Bezmaksas
Lieliska
Ik pēc dažām spēlēm esat spiests spēlēt īpaši grūtu līmeni. Jūs nevarat tikt cauri tam... jūs spēlējat līdz 100 reizēm (visa jautrība tiek izsūkta no spēles) naudas slazdā!
Es nevaru spēlēt pēc spēles atjaunināšanas 😥 Ostins saka, ka man jāgaida, līdz spēle tiks lejupielādēta, jo tā joprojām ir 7%!!! Visu laiku!!!!!! Briesmīgi!
Labi.
Tas ir patiešām jautri, bet tas ir pārāk grūti!!! Gribētos uz Ziemassvētkiem izrotāt māju, jo reāli nevaru .... nedaudz atvieglināties uz svētkiem !!! Daži ir zaudējuši daudzas lietas, un mēs padomājam un spēlējam spēles ... spēlēsim
Garlaicīga😒
Iļģi atjauniņa
Android 4.1+. Get it on. Content rating. Rated for 3+ ... Princess Professional Makeup APK. By CrazyCute. Homescapes APK.
Homescapes Nezahtjevne igre hgsk
Programmas | Microsoft Windows 10 | Oficiāla vietne
Pirms gadiem man bija pirmais mēģinājums šajā spēlē. Tas nebija lieliski, jo viss, ko es gribēju darīt, bija izrotāt māju, un, lai to paveiktu, man bija jāveic "konfekšu simpātiju" saskaņošanas spēles galvenais uzdevums. Tā kā man tas nebija patika, es atteicos no spēles. Kopš tā laika izstrādātāji bija pievienojuši šīs "mini spēles", kuras viņi reklamē visvairāk. (Tas rada iespaidu, ka tā būs lielākā spēles daļa. Spoileri: TAS NAV). Ja jums patīk "konfekšu simpātiju" sajūta, šī spēle jums patiks. Dekorēšana un minispēles ir bonusi.
Jautri apmēram dienu. Pēc tam "spēles", kas jums jāveic, lai progresētu, kļūst tik smagas, ka jūs varētu palikt pie viena uz 5 dienām. Lai mēģinātu iegūt tikai 5 dzīvības. Nav papildu veidu, kā nopelnīt monētas. Noteikti nav jautri, tikai nomākta
Lieliska spēle! Mana vienīgā problēma ir tā, ka lidmašīnas, bumbas utt. neseko nākamajam spēles dēlim, ja vienā līmenī ir vairāki dēļi. Tie tika nopelnīti, tie ir jāsaglabā.
Tas ir ok.. daudz grūtāk nekā dārza ainavas, lai gan šajā līmenī ir 3650+ līmenis, un pāri tam ir nepieciešamas dažas dienas, lai izdomātu, bet mājas ainavas ir 500+ līmenis, un tas ir neticami sarežģīti, ja nav visu pastiprinātāju.
Ideāla, laika nosišanai!
Varetu atrak dzīvības papildinãties un vairãk bonusu,bet spëlei nav ne vainas
Homescapes Казуални cpk
Jauka maza spēle. Es to ļoti izbaudu. Pazaudēju tikai vienu zvaigzni, jo man riebjas FB tipa spēles, kurās tiek ierobežots, cik daudz jūs varat spēlēt vienā reizē. Ak... un es arī neatbalstu pay-to-win struktūras. Man nav nekas pretī maksāt par spēlēm, bet man nepatīk, ka pēc tam mani slauc. Saņemiet to bez maksas vai arī par to ir jāmaksā. Turklāt es domāju, ka es to ieteiktu. Šobrīd tieku pie kaķa. Ar nepacietību gaidu visu māju.
Es varētu patiešām mīlēt šo spēli, ja vien tā nebūtu notikumu, kuru dēļ šķiet, ka tā tiek pārtraukta. Pēc jaunākā atjauninājuma un notikumiem pat spēles atkārtota instalēšana neatrisina problēmu, kas saistīta ar tās izslēgšanu, mēģinot spēlēt. Spēle ir zaudējusi savu baudījumu un tikko kļuvusi par sīkstu darbu. Es, iespējams, to neatgriezeniski noņemšu.